Foodjunkies Caponata

Publicerad den 24 april 2020 av Metro Mode

Här kommer ett jätteenkelt recept på Caponata – tärna, fräs, mys och njut som Foodjunkie beskriver det!

Foto: Foodjunkie/Metro Mode

Du behöver:

1 gullök
2 vitlöksklyftor
1 zucchini
1 aubergine
1 röd paprika
1 burk krossade tomater
1 msk olivolja
salt och svart peppar, chili efter smak
riktigt med färsk basilika och rosmarin
Gör så här:
Tärna allt, ha olivolja i kastrullen och fräs nu allt där i, börja med att häll i lök sen resten.
Efter det fått mjukna och fått lite färg så häll över dom krossade tomterna och kryddorna. Lått puttra ihop sig en stund och smaka sedan av med salt och peppar.
Servera med potatis eller pasta!

Mer från Metro Mode

  1. Justin Bieber är tillbaka med SWAG – ett album som delar världen

  2. Därför kan semester göra dig stressad - och hur du hanterar det

  3. Kärlek under sommaren: Tillfälligt, intensivt – men ändå meningsfullt?

  4. Bianca Ingrossos Caia fortsätter växa – men Sverige bromsar in

  5. Hania Rosenberg – 90-årig Förintelseöverlevare delar sin historia i Sommar i P1

  6. Sex nya namnsdagar i svensk almanacka – från 2027

  7. Edward af Sillén – ett varmt sommarprat fullt av skratt, självdistans och showbiz-glädje