Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Författaren bakom Bridgerton-succén – allt du behöver veta om nya serien Smythe-Smith

Den amerikanska romance-författaren Julia Quinn har blivit hyllad för sin bästsäljande serie om Familjen Bridgerton. Men du har väl inte missat att hon också har skrivit om familjen Smythe-Smith?

Familjen Bridgerton blev en enorm succé på Netflix när den släpptes 2020. Serien bygger på en bokserie som består av åtta böcker som handlar om syskonen Bridgerton och livet i överklassen i 1800-talets London.

Musikalisk föreställning som lockar hela staden

Böckerna om familjen Smythe -Smith är en kvartett och de första tre finns att köpa, den fjärde boken “Sir Richards hemligheter” väntas ges ut i maj 2022. I dessa böcker följer vi istället familjen Smythe-Smith som årligen sätter upp en musikalisk föreställning, trots att ingen i familjen är speciellt bra på att spela instrument. Trots detta lockas hela London till den årliga festen.

Spana i de tre böckerna nedan!

Som i en dröm - Julia Quinn KÖP

Som i en dröm - Julia Quinn

I den första delen av kvartetten möter vi Honoria Smythe-Smith. Hon är dålig på fiol och tyvärr kär i sin storebrors bästa vän.

Pris: 169 kronor.

KÖP

Nästa bild
En natt som denna - Julia Quinn KÖP

En natt som denna - Julia Quinn

I den andra delen följer vi barnflickan Anne Winter som inte är den hon utger sig för att vara. Trots att hon alltid blivit flörtad med är det greven av Winstead som hon får upp ögonen för…

Pris: 162 kronor.

KÖP

Nästa bild
Summan av alla kyssar - Julia Quinn KÖP

Summan av alla kyssar - Julia Quinn

I den tredje delen följer vi Sarah Pleinsworth, en känslosam och utåtriktad person. Hon har aldrig förlåtit den smarta Hugh Prentice för en duell som nästan splittrade hennes familj. Efter att ha varit tvungna att spendera en hel vecka tillsammans leder dock det ena till det andra…

Pris: 177 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!