Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Förför din partner på Alla hjärtans dag – 5 heta tips som höjer stämningen

Alla hjärtans dag är den perfekta ursäkten för att skämma bort din partner på olika sätt – inte minst i sovrummet. Så här gör du årets Alla hjärtans dag till den hetaste någonsin.

Foto: Unsplash

Snart är det dags för Alla hjärtans dag, årets mest sensuella högtid! Här är fem tips från det intima livsstilsvarumärket Lelo som hjälper dig att ta din partner med storm på Alla hjärtans dag.

1. Ge kärleksbrevet en het makeover

Varför inte prova en hetare version av det traditionella kärleksbrevet i år? Lämna en lapp med ett sensuellt meddelande i din partners jackficka, eller skicka fräcka sms under dagens gång för att öka förväntningarna inför kvällens firande.

2. Skicka något mer vågat än blommor

Blommor och choklad är alltid uppskattat på Alla hjärtans dag, men om du vill prova något mer äventyrligt föreslår Lelo en hotellrumsnyckel, ett par sexiga underkläder eller en fantasieggande sexleksak.

3. Fly vardagen

Gör ett avbrott i vardagen och boka en mysig staycation. Ett hotellrum, ett glas bubbel och en middag är en garanterad stämningshöjare – men en budgetversion bestående av rosblad på sängen, doftljus och en hemmalagad trerätters middag funkar minst lika bra.

4. Prova rollspel

Alla hjärtans dag är ett bra tillfälle att prova på något nytt och spännande, som rollspel. Utforska varandras innersta fantasier genom att planera rollspelet under dagen med hjälp av vågade meddelanden och bilder.

5. Investera i en leksak

Avsluta firandet med en gåva som gynnar er båda – en parleksak blir den perfekta finalen på kvällen. Kanske blir det en återkommande Alla hjärtans dag-tradition?

Tiani 3 Parvibrator - Lelo KÖP

Tiani 3 Parvibrator - Lelo

LELO Tiani 3 är en ny och förbättrad version av den populära och prisvinnande Tiani Parvibrator som bäras med ni har sex och som stimulerar kvinnans klitoris. På så sätt kan Tiani 3s målinriktade och kraftfulla vibrationer hjälpa er med att få ännu större njutning när ni njuter av varandra.

Pris: 1 595 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Vattenbaserat Glidmedel - Sinful KÖP

Vattenbaserat Glidmedel - Sinful

Sinful Aqua är ett vattenbaserat glidmedel och den perfekta partner till sexleksaker av alla material. En droppe räcker långt – bara smörj in ytan på din favoritleksak och njut av den silkeslena känslan.

Pris: 119 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Lufttrycksvibrator - Lelo KÖP

Lufttrycksvibrator - Lelo

Låt Sila stimulera din känsliga klitoris med de välkända, pulserande ljudvågorna utan direkt beröring. Lufttrycksvibratorn är designad med ett bredare och mer volumniöst sughuvud, som tar hand om dig och de tusentals nerverna i din klitoris.

Pris: 1 695 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Magic Wand - Sinful KÖP

Magic Wand - Sinful

Skäm bort dig själv med en ovanlig, dubbelmotorig 2-i-1 vibrator, som kombinerar det vibrerande huvudet från en Magic Wand med en lätt böjd dildovibrator, så att du kan stimulera både klitoris och ditt inre med en och samma produkt. Denna nybörjarvänliga leksak är något mindre än traditionella wands och erbjuder härliga vibrationsmönster som inte blir överväldigande.

Pris: 689 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dubbelverkande massageapparat - Lelo KÖP

Dubbelverkande massageapparat - Lelo

ENIGMA™ är en lyxig dubbelverkande massageapparat utformad för att stimulera hela klitoris – både dess synliga och osynliga delar – och g-punkten, för en orgasm så intensive att du lämnar planeten för en stund. På utsidan kittlar soniska vågor din klitoris, samtidigt som djupa, varsamma pulseringar stimulerar din g-punkt inifrån – tillsammans bygger ENIGMA™ upp till en orgasm du sent kommer att glömma.

Pris: 1 890 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Massageljus - Sinful KÖP

Massageljus - Sinful

Skapa förutsättningarna för en förförisk kväll med levande ljus och sensuell, utforskande massage med ett massageljus från Sinful. Massageljuset är en perfekt ingrediens till romantik, eller kanske som het uppvärmning innan sex.

Pris: 129 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Fleshlight Flight Pilot Masturbator KÖP

Fleshlight Flight Pilot Masturbator

Nå nya nivåer av njutning med Fleshlight Flight Pilot, en snygg masturbator i perfekt resestorlek som hälsar dig välkommen ombord med en tajt sleeve full av stimulerande överraskningar. Denna diskreta leksak är redo att serva dig hela vägen till din slutdestination.

Pris: 499 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Erotiska Tärningar - Sinful KÖP

Erotiska Tärningar - Sinful

Sexiga utmaningar och perfekt stämning är endast ett tärningsslag bort.

Pris: 79 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Oralsex Simulator - Lelo KÖP

Oralsex Simulator - Lelo

Den exklusiva LELO Ora 3 Oralsex Simulator är en perfekt sexleksak för dig som vill ha det absolut bästa av det bästa.

Pris: 1 695 kronor.

 

 

KÖP

Nästa bild
Sexleksaksset - Sinful KÖP

Sexleksaksset - Sinful

Drömmer du om att ta en orgasmisk semester fyllt av sensuell njutning? Sinful Find The Spot Sexleksaksset med A-Z Guide är ett måste.

Pris: 619 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Fjärrkontrollerad parvibrator - Lelo KÖP

Fjärrkontrollerad parvibrator - Lelo

LELO Ida är den första fjärrstyrda parvibratorn i världen som kombinerar kraftfulla vibrationer och eggande rotationer. Kombinationen gav Ida en O Award i kategorin ‘Outstanding Debut Product’ år 2014, och den ser till så att ni kan få en ännu mer stimulerande och underbar upplevelse, ni njuter av och med varandra.

Pris: 1 489 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Extra Kraftig Magic Wand - Sinful KÖP

Extra Kraftig Magic Wand - Sinful

Om bara de kraftigaste vibrationerna är bra nog för dig ska du omgående införskaffa Sinful Luxy Magic Wand, sen kan du se fram emot riktigt intensiv njutning. Denna eleganta och mycket effektiva wand kommer skicka dig till orgasmhimlen på nolltid, och som grädde på moset kan du använda den för att ge alla kroppens spända muskler en välbehövd massage.

Pris: 559 kronor.

(Nedsatt 30%)

 

KÖP

Nästa bild
Uppladdningsbar Rabbitvibrator - Sinful KÖP

Uppladdningsbar Rabbitvibrator - Sinful

Varför ska man nöja sig med att bli stimulerad på en erogen zon i taget? Varför ens nöja sig med två? Med Sinful Triple Fun Uppladdningsbar Rabbitvibrator får du tre gånger så mycket stimulans – och njutning.

Pris: 919 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Vibrator - Lelo KÖP

Vibrator - Lelo

LELO Ina Wave är en vidareutveckling av den populära LELO Ina 2 Dubbelvibrator Uppladdningsbar, som både stimulerar dig invändigt och mot klitoris.

Pris: 1 148 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Glidmedel med Jordgubbssmak - Sinful KÖP

Glidmedel med Jordgubbssmak - Sinful

Förvandla din partners kropp till en läcker festmåltid, tack vare Sinfuls populära vattenbaserade glidmedel med jordgubbssmak! Det ger era orala lekar en extra fräck smakdimension.

Pris: 129 kronor.

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!