Nöje

Forskning: Här är (den otippade) åldern då kvinnor känner sig som sexigast

Känner du dig ibland som en påse skit på väg till jobbet efter en stressig morgon där precis allt som kunde gå fel gjorde det? Då du redan 08.23 spillt på nya skjortan och lagom till lunch känner för en helsanering? Lugn, har du inte heller passerat 30-sträcket så är det (enligt forskning) precis som Håkan Hellström sjunger. Din tid kommer! 

Foto: Unsplash

Ja, alltså som ditt sexigaste jag. För det finns tydligen en exakt ålder för det enligt de 2000 tillfrågade kvinnorna i en stor undersökning publicerad i Daily Mail i Storbritannien. Och nej, det är inte de unga och fräscha 20(nånting)-åringarna som känner sig sexigast utan istället 30-plussarna.

Studien som gjordes på uppdrag av det brittiska varuhuset House of Fraser visade att majoriteten av kvinnorna kände sig som sexigast vid en ålder av 34. Dels beroende på att 34 % befann sig i bättre relationer men även för att 26 % kände sig mer självsäkra.

Summa summarum! 20-årsåldern är kul (riktigt jäkla kul, så passa på att göra allt det där du alltid drömt om + en massa misstag som du sedan kommer att lära av) men hemligheten är ändå att det bara blir bättre med åren. Jo, vi lovar!

Läs även:

Här är de lyckligaste åldrarna i livet.

Källa: Cosmopolitan

Foto: Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!