Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Första bilderna på Will Smith som anden i Disneys nya version av Aladdin!

I sommar kommer Disneys nya version av Aladdin upp på bioduken. Nu har vi äntligen fått se de första bilderna från filmen, bland annat på Will Smith som anden! 

aladdin-2019Foto: Disney/@entertainmentweekly

Den senaste tiden har vi blivit bortskämda med nya spelfilmer från Disneys stora tecknade filmskatt, Skönheten och Odjuret, Djungelboken, Lejonkungen och nu också Aladdin. I oktober kunde vi dela med oss av den första smygtrailern till filmen. I den avslöjades inte mycket och vi fick bara se en liten skymt av Aladdin. Nu har vi äntligen fått se betydligt mer! Entertainment Weekly har delat med sig av flera bilder från inspelningarna och från den färdiga filmen. Vi blir minst sagt sugna på att få se den färdiga filmen! Den ha premiär i USA den 24 maj 2019 och vi behöver förhoppningsvis inte vänta allt för länge på att se den i Sverige. I rollerna hittar vi Will Smith som anden, Naomi Scott som Jasmine och Mena Massoud som Aladdin. Fler bilder ser du här!

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!