Nöje

Första intervjun: Prins Harry och Meghan Markle avslöjar allt om hur de träffades och om frieriet!

Det råder kärleksfeber kring det brittiska kungahuset tack vare Prins Harrys och Meghan Markles förlovning (kolla in den fantastiska ringen här!). I deras första gemensamma intervju får vi veta mer om hur paret träffades och om kvällen när prinsen gick ner på knä. 

Foto: Guardian News/Youtube

Prins Harry och nyblivna fästmön Meghan Markle sitter nära intill varandra, med nöjda leenden på läpparna, när de under en drygt 20 minuter lång intervju delar med sig av sin kärlekshistoria. Paret träffades genom en gemensam vän i juli 2016 och intresse uppstod direkt. De första 5-6 månaderna lyckades de (i vanliga fall välbevakade två) att hålla sitt förhållande relativt hemligt. Harry och Meghan beskriver den här tiden som viktig för att de skulle ha möjlighet att lära känna varandra på djupet, utan att behöva läsa om sitt förhållande i pressen.

Och för några veckor sedan, en helt vanlig hemmakväll, överraskades Meghan av att Harry gick ner på knä och friade. Svaret blev “Ja!” och nu planeras bröllop redan till våren. Kolla in hela intervjun här nedanför, där vi redan under de första minuterna får höra allt om frieriet och om hur varken Harry eller Meghan kände till varandra nämnvärt innan de träffades.

Källa: Guardian News

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!