Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Första tjuvtitten från Stranger Things 3 är här – och den avslöjar nya karaktärer!

Succéserien Stranger Things har äntligen påbörjat sin tredje säsong! I Netflix upptriggande teaser film får vi se hur skådespelarna, nya som gamla, samlas för den allra första manusgenomgången och varav vi kan se är de mer taggade än någonsin – vi kan bara relatera! Foto: Netflix

Det var i juli 2016 som den första säsongen av Stranger Things kom ut på Netflix och det tog inte lång tid förrän serien blev det hetaste samtalsämnet på allas läppar! Succéseriens andra säsong kom ut i oktober förra året och vi väntar nog alla lika spänt på att få se vad som kommer att hända med Mike, Dustin, Will, Lucas och framförallt Eleven!

Nu behöver vi inte vänta länge till! I Netflix teaser film från skådespelarnas första manusgenomgång får vi nämligen reda på att säsong tre av Stranger Things (äntligen!) är under produktion och att en hel del nya ansikten kommer att tillkomma. I den svartvita filmen kan vi se hur skådespelarna och regissörerna samlas för att läsa den tredje säsongens manus och för att bygga upp stämningen ytterligare spelas seriens signaturlåt i bakgrunden – någon mer än vi som får gåshud?

Trots att vi inte vet exakt när serien kommer att släppas på Netflix spekuleras det om i slutet av 2018, eventuellt början av nästa år. En sak är i alla fall säker, vi ser mer än fram emot att träffa våra “strangers”, gamla som nya!

and so it begins ? #strangerthingsseason3

Ett inlägg delat av Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

back at it like #season3 #tb

Ett inlägg delat av natalia dyer (@nattyiceofficial)

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!