Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Förverkliga dina Disneydrömmar – nu kan du jobba som din favoritkaraktär

Att vara med i en Disneyfilm var nog mångas stora barndomsdröm och nu kan du faktiskt ha det som jobb på riktigt. Hur häftigt låter inte det? Det är Disneyland som är på jakt efter nya förmågor som ska vara superhjältar och Disneyfigurer.

disney-jobba-Foto: Getty images

Vad sägs som att flytta till Paris och jobba på Disneyland som Musse Pigg, Ariel eller Spindelmannen? Ja, helt okej faktiskt. Det är precis det du har chansen att göra nu när Disney söker personer som kan klä ut sig till deras karaktärer. Du kommer gå runt i parken och underhålla gästerna, du kommer även att få delta i parader i parken.

För att knipa jobbet som superhjälte måste du vara energisk, entusiastisk, kunna dansa och inga synliga tatueringar. Ett annat krav är att du måste vara över 18 år och kunna engelska eller franska. Du måste också vara beredd på att du inte bara får vara en karaktär, utan pendla mellan flera olika. En dag kan du vara Pluto och nästa dag Askungen, det kan vi ju gå med på. Här kan du läsa mer om tjänsten och söka den.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!