Nöje

Friends Reunion: HBO Max har släppt den officiella trailern!

Nu får vi äntligen den första efterlängtade glimten av Friends reunion! HBO producerar specialavsnittet där de sex vännerna äntligen sitter i samma soffa igen.

Foto: NBC/Instagram @jenniferaniston

HBO producerar specialavsnittet där vi får återse stjärnorna från den ikoniska tv-serien som haft en central roll i tittarnas hjärtan. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer möts igen i ett samtal och det har äntligen släppts en officiell trailer!

Otroligt känslosamt

Fansen har fått vänta i många år på att se stjärnorna samlas igen och på grund av coronapandemin blev inspelningen uppskjuten. Courteney Cox, som nyligen gästade The Ellen DeGeneres Show, menade dock att det var värt väntan. “Det var ofattbart. Det var otroligt känslosamt. Det är en reunion utan manus, men vi fick vara på Stage 24 för första gången på, jag minns inte hur många år. 15 år? 17 år?” sa hon under intervjun.

Cox berättade också att det var ett flertal händelser från inspelningarna som hon inte mindes, men som kom upp under samtalet med de andra skådespelarna. Blad annat berättade hon om hur inspelningarna från den kända öppningsscenen med fontänen pågick i flera timmar.

Övriga gäster

Återföreningen kommer också att innehålla flera gäster som bland annat David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevigne, Lady Gaga, Elliot Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon och Malala Yousafzai.

Missa inte återföreningen på torsdag, 27 maj på HBO!

Foto: NBC

Nästa bild

Foto: Instagram @jenniferaniston

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!