Nöje

Frisören förstörde hennes hår inför bröllopet

Att vara brudtärna kan innebära vissa uppoffringar, som att inte kunna välja sin frisyr eller klänning. Inget hade dock kunnat förbereda TikTokern Summer Wilson för den frisyr hon skulle ges inför sin väns bröllop.

Foto: Instagram @summerdoingthings

Det var när TikTokern Summer Wilson skulle vara brudtärna på en av sina bästa vänners bröllop 2016 som hon fick en minst sagt ovanlig frisyr av stylisten. I en video som i skrivande stund har över 670 tusen visningar på TikTok visar Wilson upp den misslyckade frisyren – och den är minst sagt ovanlig.

Jämförs med peruk från 1700-talet

I frisyren har den övre delen av håret satts upp, medan resten hänger ned i stora lockar. Det som gör att frisyren ser så speciell ut är att håret på hjässan har stylats med ovanligt mycket volym och sedan kammats bakåt på ett sätt som resulterar i att frisyren ofrånkomligen för tankarna till de peruker som var populära i Europa och USA på 1700-talet.

Detta intryck är något som Wilson själv kommenterar: enligt TikTokern fick frisyren henne att se ut som USA:s första president, George Washington.

I kommentarsfältet är det många som håller med om likheten med den amerikanska presidenten. Andra användare nämner Wilsons blick, som de menar signalerar ett rop på hjälp – eller “ett tyst skrik”, som en person uttrycker det.

En användare frågar om misstaget rättades till, varpå TikTokern har svarat: “Vi gjorde så gott vi kunde”.

@summerdoingthings She presidential #greenscreen #funny #ITriedItIPrimedIt ♬ original sound – T

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!