Nöje

Efter relationsryktena: Frøya Winther och Benjamin Ingrosso på middag hos Pernilla Wahlgren

Länge har det ryktats att den norska influencern Frøja Winther och Benjamin Ingrosso är ett par. Nu har ryktet fått nytt liv efter att Pernilla Wahlgren publicerat en video där Winther och Ingrosso syns äta middag hemma hos henne.

Foto: Instagram @benjaminingrosso/@frejaswinther

Det var förra året som ryktena om en romans mellan den norska influencern Frøja Winther och Benjamin Ingrosso tog fart, detta efter att de setts njuta av varandras sällskap under en helg i Stockholm.

Åt middag hos Pernilla Wahlgren

Nu tycks det som om den hittills odefinierade relationen är fortsatt stark: Ingrossos mamma Pernilla Wahlgren publicerade nämligen nyligen en story på Instagram där Winther syns äta middag tillsammans med artistens familj.

På Winthers eget Instagram-konto framgår det dessutom att influencern har befunnit sig i Stockholm i dagarna. Bland annat åt hon lunch med Didem Ösgün, Moa Mattsson, Gertrud Tornevall och Stephanie Strauch under måndagen.

Foto: Instagram @gertrudetornvall
Foto: Instagram @frejaswinther

Åkte på semester tillsammans

I höstas kommenterade Winther den påstådda relationen i en kort intervju med norska Dagbladet. Hon berättade då att hon och Ingrosso hade haft en “jättefin sommar” tillsammans – detta efter att influencern följt med Ingrossos familj på semester – men hon svarade kryptiskt på frågan om de var ett par eller inte.

“Vi får se”, sa hon.

Däremot rådde det ingen tvekan om vad hon tyckte om Ingrossos familj:

“Jättefina personer, jag älskar allihopa.”

Foto: Instagram @benjaminingrosso/@frejaswinther

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!