Nöje

FUN Light öppnar webbshop för 90-talsnostalgiker

90-talsentusiaster, se hit! FUN light fyller 30 år, något som de firar med att öppna en exklusiv webbshop med allt från lavalampor till flipperspel och Tamagochis.

Foto: Fun Light

Idag, fredagen den 10 juni, öppnar FUN light sin webbshop “Bring back the FUN from the 90’s”, en anspelning på varumärkets slogan “Bring out the fun in water” – allt för att fira att företaget fyller 30 år.

Shopen består av ett kurerat och limiterat flöde av bland annat lavalampor, flipperspel, Tamagochis och CD-fodral. Även merch, sweatshirts och kepsar med starka 90-talsinfluenser säljs i webbshopen, som utseendemässigt är en blinkning till 90-talet och internets begynnelse.

Foto: Fun Light

Släpper nytolkning av 90-talsdänga

Shopen lanseras i samarbete med artistduon Klara & Jag, som samtidigt släpper en nytolkning av Martin Svenssons 90-talsdänga “(Du är så) Yeah Yeah Wow Wow”, en låt som ligger dem varmt om hjärtat:

“Vi älskar 90-talet, trots att vi var unga då, och det har varit en ära att tillsammans med få FUN Light få göra detta. Martins originallåt gick varm under vår barndom och låtens energi går hand i hand med färgsprakande FUN Light. Vi hoppas att vår låt spelas flitigt i sommar och att folket uppskattar 90-talsföremålen som vi valt ut”, säger Klara Tuva Wörmann och Johanna Frostling i ett pressmeddelande.

Nytolkningen av “(Du är så) Yeah Yeah Wow Wow” släpps fredagen den 10 juni och “Bring back the FUN from the 90’s” öppnar samma dag kl 08.00. Priserna ligger mellan 30 och 300 kr och webshopen är live så långt lagret räcker – så spana in den redan nu.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!