Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Fyra tips på hur du dejtar säkert – och självsäkert!

När sommartemperaturerna äntligen kommer ikapp, lättare restriktioner råder och vi börjar bli sugna på att dejta igen kan det vara skönt med några knep i bakhuvudet. Nedan listar vi fyra tips på hur du dejtar både säkert och självsäkert!

Dejting- och nätverksappen Bumble har delat med sig av några tips på hur vi själva tar kontrollen över vårt dejtande och våra dejtingupplevelser. Efter ett år av restriktioner längtar många efter att komma igång med dejtandet igen. Bumble är en app som har kvinnorna i fokus och som har som utgångspunkt att kvinnorna ska ta första steget, det är nämligen bara kvinnorna som kan initiera en konversation vid en matchning! Nedan listar vi fyra tips att ha i bakhuvudet när du dejtar!

1. Gå efter vad du vill – Bumble kan bekräfta att dejtingtrenden 2021 ”hardballing”, a.k.a, att veta vad du själv är ute efter och inte firta loss med någon som inte checkar av all dina boxar. När vi rör oss mot en dejtingsvärld post-pandemi ser det ut som att trenden är här för att stanna.

2. Uppdatera din profil – En bra profil kan säga mycket om dig och låta människor du pratar med veta vad du är intresserad av, vilket gör det lättare att starta samtal. Forskning som Bumble gjort har visat att de som fyller sina profiler med mycket information upplever en nästan 40% ökning av antalet genomsnittliga matchningar per månad än de som inte gör det.

3. Använd videosamtal före en IRL-date – Under den första lockdownen i mars såg Bumble 38% fler videosamtal globalt eftersom det innebar att människor på Bumble kunde lära känna varandra bättre utan att mötas IRL. Om du fortfarande inte är säker på att dejta IRL, varför inte köra ett videosamtal för att lära känna varandra bättre?

4. Visa dina intressen – Ju mer du delar, desto mer matchar du. Att lägga till en flik för sina intressen i din Bumble-profil – som om du har husdjur, dina träningsvanor och ditt stjärntecken – ökar din chans att matcha med upp till 70%

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!