Nöje

4 typer av vänner du behöver i ditt liv och vad du kan lära av dem

Vi gillar alla att omge oss av härliga personer och goda vänner. Ju äldre vi blir desto viktigare blir det att vi väljer rätt personer att umgås med, såna vi mår bra av och såna som vi kan lära oss av. Det finns fyra olika typer av vänner som alla behöver i sitt liv och fyra viktiga saker vi kan lära av dem.

1. Din raka motsats
Du är lite osäker på hur ni ens blev vänner från första början för ni är verkligen så olika. Ni har inte samma politiska åsikter, ni gillar inte samma musik, ni tycker verkligen olika om ALLT. Det enda ni är överens om är att ni inte är överens. Trots det älskar ni att spendera tid med varandra och ni respekterar varandra för dem ni är. Det du lär dig från den här vännen är att komma överens med personer du inte tycker samma saker som och respektera alla typer av människor. Du lär dig också att uppskatta de som är annorlunda.

2. Den som pushar dig
Det är den här personen som får dig att göra saker som du i normala fall aldrig skulle göra. Kanske ge ditt nummer till den snygga bartendern, hoppa fallskärm eller ta det där roliga men också läskiga jobbet. Den här vännen pushar dig till att ta dig utanför din bekvämlighetszon. Den här personen lär dig att livet är till för att levas och får dig att ta spännande beslut och ge dig ut på ett äventyr.

3. Den som har koll på ALLT
Den här personen älskar att organisera, har koll på alla viktiga papper, betalar alltid räkningarna i tid, ser till att alla kommer i tid när ni ska resa.  Vännen som har koll på allt helt enkelt. Hen är som en förälder för dig och dina andra vänner. Är du osäker på om du har någonting planerat nästa vecka så vet hen det garanterat. Det du kan lära från den är personen är att börja ta mer ansvar och få mer koll på ditt liv. Din vän kan visa dig att det inte behöver vara tråkigt att vara organiserad.

4. Den äldre vännen
Den här vännen är den som har gjort alla misstag som du kommer att göra och vet hur du ska undvika dem. Det här är din rådgivare som alltid vet hur du ska göra. Hen kommer alltid med smarta råd och anekdoter från sina erfarenheter. Det du kan lära från den här vännen är allt egentligen. Dra nytta av hens erfarenheter och råd. Du kan även se hur härligt roligt livet kommer bli när en blir äldre.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!