Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Galna summan – så mycket tjänar Kardashians på Instagram!

Kardashian och Jenner-systrarna har miljontals Instagram-följare från världens alla håll och kanter. Nu berättar deras mamma och manager Kris Jenner hur mycket döttrarna tar betalt för ett Instagram-samarbete.

Foto: TT, Instagram/@kimkardashian

Kim Kardashian är den syster med flest följare och hela 134 miljoner människor följer realitystjärnan. Även lillasystern Kylie Jenner toppar med sin följarskara på 132 miljoner. Så det är egentligen kanske inte så märkvärdigt att systrarna tjänar multum på samarbeten i sina sociala medier-kanaler. Kris Jenner ger inte alla detaljer, men avslöjade i en intervju med “CBS This Morning” att döttrarna tjänar cirka en miljon svenska kronor per inlägg. Om det rör sig om farmaceutiska produkter, så som produkter som går att äta, dricka eller hudvårdsprodukter, tar de mer betalt.

Kris berättade även att döttrarna har en prislista för samarbeten på Instagram eller Facebook. De tackar inte heller ja till alla erbjudanden, oavsett om summan kan locka rejält. När Kim Kardashian blev erbjuden cirka 10 miljoner av ett modemärke för att posta ett inlägg valde hon att tacka nej. Detta eftersom hennes make Kanye West tyckte att företaget kopierat hans klädmärke. Som ett tack för att hon tackade nej till samarbetet gav Kanye henne en check med 10 miljoner på mors dag.

Källa: Harper’s Bazaar

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!