Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

“Game of thrones”-författaren har haft ett bra skrivår

Isolationen under corona har tydligen hjälpt till att snabba på arbetet med den sjätte boken i George RR Martins “Sagan om is och eld”-serie. 

Martin skriver att 2020 var det bästa året han haft sedan han började att skriva på bokserien som succéserien “Game of Thrones” bygger på. I en blogguppdatering berättar dock författaren att han fortfarande har hundratals sidor kvar att skriva för att slutföra romanen, och han vill inte ange ett slutdatum. 

Arbetet med böckerna i serien “The winds of winter”, som är den engelska titeln, har pågått sedan 2011. Martin arbetar nu med den sjätte av sju planerade böcker och beskriver arbetet som hoppfullt, men han vill som sagt inte förutspå när boken kommer vara klar.

“Varje gång jag gör det tar skitstövlar på internet det som ett löfte och väntar sedan ivrigt på att korsfästa mig när jag missar deadline”, skriver han. 

Har du ännu inte läst böckerna bakom succéserien? Nedan listar vi tidigare utgivna böcker i serien. Valar Morgulis? Valar Dohaeris*.

Källa: Boktugg

*All men must die. All men must serve.

Kampen Om Järntronen KÖP

Kampen Om Järntronen

Den första boken i “Sagan om is och eld.” Efter lång tid av fred börjar kung Roberts fiender mobilisera sig i både Nodern och Södern. Hans närmaste man har dött under mystiska omständigheter och Lord Eddard Stark och hans familj dras in i maktspelet om Järntronen. Köp boken här.

 

KÖP

Nästa bild
Kungarnas Krig KÖP

Kungarnas Krig

I seriens andra bok betraktar sig den döde kung Roberts bror Stannis som arvtagare till järntronen. Men det råder kaos i de olika släkterna och de sju konungarikena. Ett krig där man inte kan lita på någon och där döden hela tiden närmar sig. Köp boken här.

KÖP

Nästa bild
Svärdets Makt KÖP

Svärdets Makt

Förräderi, girighet och ärelystnad, men också vild skönhet och mäktig magi. I den tredje boken fortsätter kriget, ädlingar och ofrälse, hjältar och skurkar, fria och slavar kämpar för att överleva. Robb Stark och Norden spelar ett högt spel mot huset Lannister. Köp boken här.

 

KÖP

Nästa bild
Kråkornas Fest KÖP

Kråkornas Fest

På Järnöarna smider huset Greyjoy nya planer, huset Martell vill hämnas prins Oberyns död och Brienne av Tarth ger sig iväg för att söka efter Sansa Stark. Över havet ekar rykten om Daenerys Targaryen och hennes drakar. I den fjärde boken uppstår nya intriger och farliga allianser när krafter från det förflutna dyker upp. Köp boken här.

KÖP

Nästa bild
Drakarnas Dans KÖP

Drakarnas Dans

I den femte boken är de sju konungarikenas framtid osäker. I öster regerar Daenerys Targaryen och hennes många fiender är villiga att riskera allt för att oskadliggöra henne och hennes tre drakar. Tyrion Lannister flyr med ett pris på sitt huvud och maktspelens onda bråda död är ständigt närvarande. Köp boken här.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!