Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Game of Thrones-stjärnan Sophie Turner har ett nytt (väldigt otippat!) Instagramkonto

Kända personer som bjuder på sig själva kan mycket väl vara vår favoritkategori av kändisar. En kategori som Game of Thrones-stjärnan Sophie Turner definitivt kvalar in i med sitt nya Instagramkonto – om korv!

Foto: Kaboompics/Pexels & REX

Ja, du läste rätt. Grymma skådespelerskan Sophie Turner (som spelar Sansa Stark i Game of Thrones) gillar uppenbarligen korv så pass mycket att hon nyligen startat ett Instagram-konto tillägnat detta livsmedel. Det är sajten Stylecaster som i förra veckan uppmärksammade en story på Sophies Instagram där hon tipsar om det nystartade kontot @sophiesausagereviews.

Foto: Stylecaster/[email protected]

Ett konto som bjuder på just detta: Sophies recensioner av olika korvar, långt ifrån de härliga matbilder vi är vana att se på Instagram. I skrivande stund har GoT-stjärnan postat sex inlägg och har redan drygt 24 900 följare. Fansen älskar initiativet och visst känns det som ett uppfriskande inslag bland alla välpolerade konton och redigerade bilder.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!