Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE + Creditstar

Går du i bröllopstankar? Vi listar 7 saker att tänka på för den perfekta bröllopsfesten

Är det dags för bröllop med din stora kärlek? Spana in vår punktlista med viktiga saker att tänka på inför bröllopsfesten. Allt från de stora besluten som att välja lokal och sätta en budget, till de mindre som dukning och musik. 

Foto: Pexels, Unsplash

Är du förlovad med din stora kärlek och går nu runt i bröllopstankar? För många en av de viktigaste dagarna i livet, för visst vill man att den blir perfekt. När det kommer till bröllopsfesten gäller det att planera väl. Börja med att visualisera kring hur er drömfest ser ut – med färgskalor ni gillar och vilken musik som ska spelas. Gå sedan mer noggrant igenom viktiga punkter. Allt ifrån stora beslutet som vart ni vill hålla festen, till detaljer kring hur ni vill dekorera.

Även om ni har satt en budget inför bröllopsfesten är det lätt att den drar iväg lite. Här tipsar vi även om vad ni kan göra om festen kostar lite mer än vad ni först har tänkt er. Creditstar har en bra lösning.

1. Sätt en budget
Börja med att sätta en budget för festen. Välj ut vad som känns viktigast för er, där kan ni lägga lite mer pengar.

2. Boka lokal
Kika runt på vackra platser att hålla festen på. Jämför prisklasser och avstånd från vigselceremonin. Ska festen hållas utomhus kanske det behövs ett partytält.

3. Välj tema på festen
En bra idé är att sätt ihop ett kollage med vad ni gillar, som dukningar och belysning. Samt bestämma om ni vill ha ett specifikt tema eller en genomgående färgskala.

4. Mat och dryck
Vill ni servera en trerätters middag eller planerar ni något enklare. Vilken dessert passar er bäst? När det kommer till dryck, fundera kring om ni vill ha “öppen bar”, drinkbiljtetter eller liknande.

5. Porslin
Planera om ni vill hyra porslin eller köpa in eget, isåfall är det en bra idé att kika i second-hand butiker. Något som gör att ni kan spara in på budgeten.

6. Musik
Känns dansen efter middagen som en viktig punkt för er? Då kan en DJ vara en rolig idé som garanterat höjer stämningen på dansgolvet.

7. Räkna ihop alla kostnader
När ni har kommit överens om hur ni vill att bröllopsfesten ska vara, räkna ihop alla kostnader för att se om ni håller er inom er budget. 

Kanske är det så att ni saknar några sista tusenlappar för att få till festen ni alltid drömt om? Som att den perfekta lokalen kostar lite mer än vad ni har planerat. Då vill vi tipsa om Creditstar.

De erbjuder lån från 5 000 kronor, där räntan att betala tillbaka på ett halvår blir 584 kronor. Du får möjlighet att låna pengar redan nästa dag genom en snabb ansökningsprocess.

Just nu: Låna 10.000 SEK i 15 månader, fast månadskostnad 853 SEK.

Gå in här för att läsa mer om Creditstar!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!