Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Gateau lanserar en parfym med doft av surdegsbröd

eau-de-gateau-parfym-surdegsbrod-3
Brödbutiken Gateau har skapat en skapat en parfym efter deras storsäljare Grand Blanc med doft av färskt surdegsbröd.

Doftexperter och bagare från Gateau har tillsammans skapat parfymen Eau de Gateau, där essensen kommer från bageriets mest kända bröd Grand Blanc.
– Dofter har en direkt koppling till minnen, de kan väcka gamla minnen till liv eller skapa nya. Nybakat bröd är oemotståndligt och en doft vi bagare möter varje dag. Vi lanserar en parfym för att sprida lite härlig stämning och doften av det bästa vi vet, nygräddat, stenugnsbakat bröd, säger Gateaus chefsbagare Martin Nilsson i ett pressmeddelande.

 

Eau de Gateau finns i dagsläget bara i en begränsad upplaga som provkollektion. Men att döma av reaktionerna på Gateaus sociala medier borde brödkedjan snabba på då många är väldigt positivt inställda till doften.
– Härligt att se att vår egna parfym Eau de Gateau väcker känslor! Den kommer inte att finnas tillgänglig att köpa till en början dock kommer det finnas möjlighet att lägga vantarna på en exklusiv flaska genom olika aktiviteter vi kommer att genomföra, skriver Gateau i en kommentar på deras Instagram. (länk)

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!