Nöje

Så blir du aldrig mer ghostad – baserat på deras stjärntecken

Att ge sig in i dejtingvärlden kan vara allt annat än en dans på rosor och något som kan lämna oss både sårade och förvirrade, där vi inte ens förstod vad som gick fel. Har du eller någon du känner blivit ghostad och vill aldrig vara med om det igen? Våra stjärntecken kan lära oss en hel del om ämnet – och hur du ska göra för att undvika att bli dissad av personen du dejtar.

Foto: Unsplash/Instagram @emilisindlev

Lär dig allt om anledningen till varför varje stjärntecken plötsligt slutar höra av sig och försvinner i tomma intet. Vet du anledningen kan du också undvika att hamna där innan det händer.

Anledningen till varför Väduren ghostar dig:

Väduren är ett eldtecken – de brinner snabbt, hett och håller dig varm från start. Men sedan, som så många lägereldar och ljus, brinner de ut och lämnar bara rök och aska i kölvattnet. Som det första tecknet på zodiaken är de impulsiva och spontana och de dyker med huvudet först in i romantiken. Men så fort vägen blir tuff kan de försvinna. Deras tecken skrev praktiskt taget boken om ghosting.

Så undviker du att bli ghostad:

Nyckelordet för Väduren är “nytt”, så länge du håller dem på tårna är du säker på att hålla elden tänd. Planera en helgresa eller en improviserad datenight; överraska dem med en sexig bild, eller ge dem en ny vibrator. Och även om flygyoga är en katastrof, kommer Väduren att föredra det framför att bli uttråkad på samma bar som du alltid går till.

Anledningen till varför Oxen ghostar dig:

Oxen är känd för sin stadiga lojalitet och när någon bildar en relation med dem kommer de att göra vad som krävs för att upprätthålla relationen. Romantik är ganska svartvit för dem (de är extremt envisa), så om de säger att de inte är intresserade av ett förhållande, måste personen de träffar (tyvärr) ta det på allvar. Det finns inget du kan göra för att få en Oxe att ändra sig. I själva verket, om du har en stor oenighet om din relationsstatus, är det bäst att bara ge upp och hitta en ny.

Så undviker du att bli ghostad:

En Oxe ändrar sig aldrig, så det enda sättet för att undvika att bli ghostad är att från början välja en någon som faktiskt söker efter en relation. Här gäller det alltså att vara tydlig och ärlig från början. De älskar komfort, stabilitet och lyx. Så se bara till att ni vill samma sak från början, på det sättet kan du undvika tårar och missförstånd.

Anledningen till varför Tvillingen ghostar dig:

Alla som dejtar en Tvilling får vara beredda på deras många personlighetsbyten, som de inte alltid ens själva kan förklara. De är supersociala, flexibla som snabbt kan vända riktning helt, de är ju trots allt mer eller mindre två personer. De försöker inte vara vilseledande, de tröttnar bara extremt snabbt. De har massor av hobbies och intressen med olika vänner och du kan bli utmattad av att försöka hänga med. Kan du inte det så är det lättare för dem att gå upp i rök än att försöka förklara sig själva.

Så undviker du att bli ghostad:

Här är det inte helt lätt att ge ett konkret förslag på hur du får dem att stanna, även tecken med lika mycket energi kan göra Tvillingen frustrerad. Ibland passar de bättre med ett mer lugnt och tryggt tecken som Oxen, men inte heller det är en självklarhet. Man kan säga att de (tyvärr) kommer vara personen som ghostar dig och sedan glider in i ditt DM efter att de har varit borta ett tag.

Anledningen till varför Kräftan ghostar dig:

Kräftan är en extremt känslig varelse. Precis som djuret kräftan, så skyddar de sina inre mjuka delar med ett väldigt hårt skal. De har alltså väldigt svårt för att öppna sig. En av deras största rädslor är att bli sårade och därför försvinner de innan någon hinner komma dem för nära. I slutet av dagen söker de efter ett öppet och ärligt partnerskap – så om du ger dem osäkra vibbar kommer de att försvinna.

Så undviker du att bli ghostad:

Skapa en stabil grund tidigt i er relation. Låt din Kräfta förstå att deras känslor är okej och att du finns där. När de känner sig säkra vågar även de visa vad de känner. När de har kommit ut från sina skal måste du vara väldigt försiktig så att du inte skadar dem, skulle ni börja bråka så se till att reda ut det direkt!

Anledningen till varför Lejonet ghostar dig:

Lejon ger alltid en fantastisk första dejt då de älskar uppmärksamhet och att underhålla. De fängslar med berättelser och talanger. Men Lejon är inte heller rädda för att dra ner gardinerna och gå vidare, de har ju så många fans. De vill allra helst vara ett kraftpar tillsammans, och känner de att du inte längre imponerar på dem kommer de att gå vidare.

Så undviker du att bli ghostad:

Försök att förtrolla ditt lejon med långa applåder och uppskattning, låt dem få glänsa och visa upp sig. Visa att du är deras största fan och de kommer stanna i relationen som tack och för att de då trivs. De vet inte betydelsen av ödmjuk, och därför älskar de om du visar upp dem för hela världen.

Anledningen till varför Jungfrun ghostar dig:

Även om Jungfrun är känd för sin vänlighet, är de faktiskt en av de största ghostarna i zodiaken eftersom de kan upptäcka alla oförenligheter mycket tidigt. De är supersmarta och superanalytiska – och de förväntar sig perfektion från alla. De vill hellre dra sig ur ASAP än att se en relation gå neråt. Detta lämnar människor som de ghostar väldigt förvirrade, särskilt eftersom de kan tyckas SÅ in i förhållandet först. Men det är saken med dem; de verkar alla söta och oskyldiga till en början, men de har en annan, jordigare sida.

Så undviker du att bli ghostad:

Tyvärr, när en jungfru har beslutat sig för att relationen är dömd, finns det lite du kan göra för att övertyga dem på annat sätt. Men naturligtvis vill du behålla dem! Så försök att tilltala deras söta natur. Små symboler för uppskattning och tjänstehandlingar går långt med detta praktiska jordtecken – var inte rädd för att visa din jungfru att du verkligen bryr dig. Och kom ihåg att jungfrun märker dina minsta misstag, så erkänn dem och be om ursäkt. Om du dyker upp tjugo minuter för sent, men inte kommenterar det, vet du att Jungfrun stummar sig bakom leendet. Så om du fastnat i trafiken, berätta för din jungfru att du är SÅ ledsen att du fick dem att vänta – och bjud sedan på en fin cocktail för att kompensera det.

Anledningen till varför Vågen ghostar dig:

Vågen och försöker ständigt hitta harmoni och balans i interpersonliga relationer. Men de vill inte vara begränsade till bara en bindning. Om de plötsligt känner att en nygrundad relation blir lite för snäv, kommer de helt enkelt att försvinna. Vågen är också obeslutsam, så om de går på fem dejter med dig, kanske du tror att ni i princip är ett par, men de är fortfarande i att lära känna dig och bestämma-om-de-faktiskt-vill fas.

Så undviker du att bli ghostad:

Låt dem veta att du stödjer deras sociala skyldigheter. Så snart de vet att du är med på resan kommer de att vara säkra på att hålla sig kvar. Vågen älskar estetik och har en fantastisk känsla av stil, så ge dem massor av komplimanger. Deras nya frisyr? Underbar. Deras skor? Det stiligaste du någonsin har sett. Deras glasögon? Du önskar att din syn var hemskt så att du kunde bära samma stil.

Anledningen till varför Skorpionen ghostar dig:

Skorpionen har ett rykte om att de är mycket. De har kanske följt labyrinten på dina Instagram- taggar för att ta reda på att ja, du träffade ditt ex föräldrar, men nej, ni bodde inte tillsammans. Även om inte alla astrologiska stereotyper är sanna, är skorporna intensiva och människor måste vara försiktiga med dem. När de väl har skapat en känslomässig koppling är det inte lätt för dem att släppa taget. De skyddar deras hjärta till varje pris, vilket gör dem till en expert på att ghosta. Och de har ett oväsen till skillnad från något annat tecken, så om du lyckas, förvänta dig inte att få en andra chans.

Så undviker du att bli ghostad:

Bli inte förvånad om din Skorpion låter lite fakta glida att de bara kunde ha lärt av något du tweetade tillbaka 2017. Om det är där ute, förvänta dig att din Skorpion ska veta det – och försök inte hålla hemligheter från dem. Om de ghostar dig är det inte lätt att förändra en Skorpios åsikt, men de är utmärkta på hemsök eftersom de har svårt att släppa taget. De kommer absolut att titta på dina Insta-berättelser långt efter att ni avslutade det.

Anledningen till varför Skytten ghostar dig:

Skytten symboliseras av den himmelska bågskytten och handlar om utforskning, äventyr och upptäckt. Vad andra människor uppfattar som ghosting är helt enkelt deras standardanda. De kan alltså försvinna utan att själva tänka att de gör det, så man bör verkligen inte ta deras försvinnande handlingar personligen. Skytten är inte känd för att binda sig – men de kommer att förbinda sig till rätt person, men de måste vara säkra.

Så undviker du att bli ghostad:

Bli inte förvånad om din Skorpion lutar sig mot väldigt mycket fakta, även från saker du kanske tweetade redan 2017. Förvänta dig att de har stenkoll på dig – och försök inte ens att lura dem eller hålla på hemligheter. Om de någon gång har ghostat dig är det inte lätt att ändra deras åsikt eftersom de har väldigt svårt för att bryta den. Men de kommer garanterat fortsätta att följa dig på Instagram långt efter att ni har gått skilda vägar.

Anledningen till varför Stenbocken ghostar dig:

Stenbocken målas ofta som känslomässiga workaholics, och det är inte helt sant. De vet definitivt hur de ska släppa loss och ha kul. De vill bara inte investera i ett förhållande som inte har någon framtid, så om något känns irriterande eller ofullkomligt, är de snabba på att tappa intresset. De har ofta en extremt detaljerad femårsplan, och om dina mål inte matchar deras – eller, sämre, du har inga definierade mål – kommer de att ghosta dig.

Så undviker du att bli ghostad:

Var mycket tydlig med vad du vill tidigt så att din Stenbock kan avgöra om förhållandet är genomförbart i slutändan. Detta jordtecken uppskattar verkligen ärlighet, så när du är i tvivel, tala alltid sanning med dem. Och när du är med en Stenbock, kom ihåg att de uppskattar hårt arbete och planering, så du borde ha en resplan och en budget för den helgtur du föreslår.

Anledningen till varför Vattumannen ghostar dig:

Vattumannen är passionerad och en mycket intellektuell revolutionär. De bryr sig djupt om jämlikhet, men har svårt att tillämpa dessa värden på deras interpersonliga relationer. Detta gör dem till notoriska eftersom de kämpar för att veta om de verkligen vill ha ett förhållande till att börja med, eller hur man kan reda ut sina känslor för dig. De kallas ibland “robotar” eftersom de kan vara så förvirrade – ja, de har känslor, men om de tror att de har en god anledning att skada din, kommer de inte att tänka två gånger på det. Och, de kallas också “nördar” i zodiaken – och du behöver inte dela deras besatthet med konspirationsteorierna i Area 51, men om du gör narr av det kommer du att förlora dem.

Så undviker du att bli ghostad:

Om du börjar märka att din Vattuman drar sig bort, ställ dem tydliga och enkla frågor, våga! Den snabbaste vägen till deras hjärta är genom livliga debatter. Och dölj inte din excentriska sida för hen. Vattumännen älskar det okonventionella så låt din freak-flagga flyga.

Anledningen till varför Fisken ghostar dig:

Fiskarna är kända för sin otroliga empati och känslomässiga djup. Symboliserad av fisken är de mycket intuitiva och kan ta del av subtila upplevelser som annars går obemärkt förbi. Men bredden i deras uppfattning kan vara överväldigande och i sin tur simmar de snabbt bort. När allt kommer omkring är snabba rörelser fiskens primära försvarsmekanism. De är oerhört romantiska – de vill

ha romantik, handskrivna kärleksbrev där poesi ingår. Om din idé om romantik är att smsar memes kommer Fiskarna inte att bli imponerade.

Så undviker du att bli ghostad:

Dessa vattentecken har rika inre världar, så de måste spendera mycket tid på att utforska sina egna psyken. Försök inte fånga dem – dessa mystiska varelser är inte alltid avsedda för land. Fiskarna påminner oss om att resan alltid är destinationen. Så ge dem tid att ta reda på sina egna sinnen – tryck inte på dem att simma snabbare än de vill. Och uppskatta dem som de sjöjungfruer de är under tiden.

Foto: Unsplash/Instagram @emilisindlev

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!