Nöje

Gift dig – med Eldorado!

Är du en av alla tiotusentals svenskar som vill gifta sig men inte kan på grund av ekonomin? Wait no longer. Eldorado vill utmana tanken att det perfekta bröllopet måste vara en kostsam affär, och erbjuder nu ett helsponsrat bröllop till ett par som vill gifta sig.

Foto: Eldorado

I en tid av ekonomisk osäkerhet och inflation vill lågprisvarumärket Eldorado slå hål på myten att ett lyckat bröllop behöver kosta mycket och ger nu möjligheten till en sponsrad bröllopsfest för ett par som längtar efter att gifta sig.

“Vi på Eldorado strävar efter att göra våra kunders livsstunder så prisvärda och njutbara som möjligt, inklusive stora händelser så som en bröllopsdag. Genom detta initiativ vill vi ta fasta på vad unga människor tycker är allra viktigast med ett bröllop och visa att det inte behöver vara en ekonomisk börda att arrangera en minnesvärd och lyckad bröllopsfest”, säger Emma Töpel Hanson på Axfood.

Så hur gör du då om du vill ha en chans att få ett drömbröllop à la Eldorado? Skicka in din ansökan där du beskriver din och din älsklings kärlekshistoria, er vision för bröllopet samt hur Eldorados stöd kan göra skillnad för er. Eldorado kommer sedan noga utvärdera ansökningarna och välja ett par som får sin bröllopsfest sponsrad och arrangerad av lågprisvarumärket.

Ansökningsperioden öppnar den 26 september kl 12.00 och stänger den 25 oktober. Intresseanmälan fylls i här.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!