Nöje

Gift dig på McDonald’s i sommar – burgerlig vigsel

Den 27 augusti öppnar McDonald’s i Nacka upp McDriven för Drive Thru-bröllop. Mellan klockan 12.00 och 20.00 kommer gäster ha möjlighet att gifta sig direkt i Drive Thru-luckan i sann Las Vegas-anda. De första 50 brudparen kommer även bjudas på en valfri bröllopslunch eller middag från restaurangen. Vigseln är helt gratis och det enda som krävs för att gifta sig är att ta med en giltig legitimation och en godkänd hindersprövning.

Kärleken har spirat under de senaste åren men restriktioner har hamnat i vägen för många bröllop vilket gjort att många inte kunnat gifta sig, och köerna till många rådhus och kyrkor ringlar sig långa för de som vill viga sig. McDonald´s bestämde sig därför för att förenkla även den här delen av livet med inspiration från drive-thru bröllop och med hjälp av restaurangens McDrive. McDonald’s ser till att det finns både vigselförrättare, bröllopsfotograf och vittnen på plats.

Bjuder på bröllopslunch

Drive Thru luckan, som kommer att vara utsmyckad för den speciella dagen, står öppen för de som vill viga sig från klockan 12:00 fram till klockan 20:00. För att få gifta sig krävs det att man genomför en hindersprövning två till fyra veckor före vigseln, vilken görs enklast via Skatteverkets hemsida. De första 50 brudparen bjuds även på ett Giftermål i form av valfri bröllopslunch eller middag från McDonald’s meny till ett värde av 150 kr per person.

Plats och tid

McDonald’s McDrive i Nacka, Vikdalsvägen 43, den 27 augusti mellan klockan 12.00 och 20.00. Skulle det bli fullt är det först till kvarn som gäller.

Du hittar mer information på McDonald’s.se!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!