Nöje

Gigi Hadid och Bradley Cooper ryktas dejta

Romansrykten omgärdar Gigi Hadid och Bradley Cooper efter att de synts njuta av varandras sällskap vid ett flertal tillfällen under de senaste dagarna. “Det finns en attraktion där”, säger en källa till People.

Foto: Instagram @gigihadid/Shutterstock

Gigi Hadid och Bradley Cooper ryktas dejta efter att ha synts tillsammans i New York vid två tillfällen under de senaste dagarna.

“Har varit förälskad i honom ett tag”

En källa berättar för People att Hadid och Cooper håller på att lära känna varandra men att relationen i nuläget inte är alltför seriös:

“De har roligt tillsammans”, säger personen. “Hon är självständig, har mycket att göra, och har många plikter så jag kan inte tänka mig att det kommer bli seriöst just nu, om någonsin.”

Samtidigt säger källan att inget är omöjligt eftersom modellen “typ har varit förälskad i [Cooper] ett tag”.

“[De har] en del gemensamt så det är möjligt att det kommer leda någonstans. Det verkar vara väldigt avslappnat nu, men de har båda barn, karriärer, hektiska liv och förstår hur livet är i de här kretsarna. Det är gulligt… och det finns en attraktion där.”

Hadid har tidigare haft en relation med Zayn Malik, som hon har dottern Khai, 3, tillsammans med. Cooper har tidigare varit tillsammans med Irina Shayk. De har dottern Lea De Seine, 6, ihop.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!