Nöje

Gigi Hadid och Zayn Malik går skilda vägar – kommenterar uppbrottet på sociala medier

Det världskända kärleksparet Gigi Hadid och Zayn Malik gjorde slut i juni 2016, men blev snabbt ett par igen. Men nu är kärlekssagan slut och på sociala medier bekräftar de uppbrottet.

gigihadid_zaynmalikFoto: Mike Coppola / Getty

Det har tidigare i månaden varit mycket spekulationer om paret ska ha gjort slut – och nu har uppbrottet bekräftats. Efter två år tillsammans går modellen Gigi Hadid och sångaren Zayn Malik skilda vägar. I ett Twitter-inlägg skriver Zayn att Gigi och han har haft ett underbart, meningsfullt och roligt förhållande och att han fortfarande har stor respekt och beundran för Gigi som både kvinna och vän. “Hon har en sån fantastiskt fin själ. Jag är så tacksam för att ni fans respekterar det här svåra valet och vårt privatliv, vi önskade att de här nyheterna kunde kommit från oss först. Vi älskar er alla.”, skriver Malik fortsättningsvis i Twitter-inlägget.

Även Gigi skriver om utbrottet på Twitter. “Jag är förevigt tacksam för kärleken, tiden och livslärdomar som Zayn och jag har delat. Jag vill inget annat än det bästa för honom och kommer att fortsätta stötta Zayn som en vän med enorm respekt och kärlek.”

Zayn postade nyligen sin första Instagram-bild som singel. Den säger oss inte så mycket, men han ser inte ut att vara världens lyckligaste. Trots allt verkar det som att Gigi och Zayn skiljs åt som goda vänner, och tur är väl det!

Ett inlägg delat av Zayn Malik (@zayn)

Källa: HarpersBazaar

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!