Nöje

Gigi Hadid om dottern Khai, 2 år: “Hon är ett geni”

Det är inte ofta modellen Gigi Hadid berättar om sin tvååriga dotter Khai, men i en intervju i Today’s Sunday Sitdown öppnar hon upp om livet med dottern. “Jag tror att hon är ett geni”, säger hon.

Foto: Instagram @gigihadid

Gigi Hadid har varit mån om att inte berätta för mycket om sitt liv med dottern Khai, 2 år, i intervjuer. Häromveckan gjorde modellen dock ett undantag när hon intervjuades i Today’s Sunday Sitdown. I ett klipp från programmet berättar Hadid entusiastiskt om dottern:

“Jag tror att hon är ett geni. Men jag tror att det är det alla säger om sina barn. Det är så roligt. Ju mer hon pratar och förstår och kommer ihåg saker, desto roligare blir det. Och hon är en välsignelse”, säger hon.

“Väldigt modig”

Hadid säger även att dottern är “väldigt modig” och gillar att upptäcka världen omkring sig på egen hand.

“Åh, [hon] rör på sig så mycket, från tidigt på morgonen. Hoppar från grejer. Väldigt modig, vilket är jättebra men, du vet. Vi övar på att göra farliga saker väldigt försiktigt… det är det jag kommer att försöka göra.”

Hadid och Khais pappa, Zayn Malik, gjorde slut hösten 2021. Anledningen till uppbrottet uppgavs vara en konflikt mellan Malik och Gigis mamma Yolanda. Malik har sedan dess synts på en dejting-app som riktar sig till kurviga personer, medan Hadid ryktas ha en romans med Leonardo DiCaprio.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!