Nöje

Gigi Hadid svarar kroppshatarna: “Ja, jag har bröst och rumpa”

Gigi Hadid Instagram
 
 
Även fast man är modell och jobbar med de största modehusen i världen kommer man inte undan näthatare. En av våra mest framgångsrika modeller, Gigi Hadid, har blivit kritiserad för sin vikt och kropp och detta låter hon inte passera obemärkt – hon ryter tillbaka.
 
Efter att ha tröttnat på att få elaka kommentarer kring sin kropp på Instagram skriver Hadid bland annat detta i ett inlägg:
 
“Ja, jag har bröst, jag har abs, jag har en rumpa, jag har lår, men jag ber inte om särbehandling. Dina kommentarer får mig inte att vilja ändra min kropp.”

“Nej, jag är inte den första eller den sista modellen av min typ i den här branschen. Du får tro vad du vill om vad jag gjort för att förtjäna min roll, men jag är en hårt arbetande kvinna som är säker på mig själv, som kom till en tidpunkt då modebranschen var redo för en förändring. Jag gör bara mitt jobb.”
 
Den 20-åriga modellen har alltså tröttnat på att kritiseras för att hon inte har samma kropp som de andra catwalk-modellerna. I sitt svar till näthatarna tar hon även upp hur svårt det var i början av hennes karriär på grund av hennes kurvor och i slutet av inlägget skriver hon att hon hoppas att alla kommer till en punkt i livet där de kan peppa andra istället för att försöka sänka dem.
 
 
Så här såg hennes inlägg ut i sin helhet:
 
Gigi Hadid svarar på näthatare
 
 
Läs också:
Khloé Kardashian: Jag kände mig vacker när jag var ”större”
Adam Brody och Leighton Meester har fått en dotter
Bästa streetstylen från Milano Fashion Week
 
 
Av: Jenny Lacis
Foton: Instagram.com/gigihadid

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!