Nöje

Gigi Hadids familj dödshotad efter inlägg om Israel-Palestina-konflikten

Familjen Hadid har tagit emot dödshot efter att Gigi Hadid publicerat inlägg på Instagram om den eskalerande Israel-Palestina-konflikten. Nu tvingas familjen ta till åtgärder för att säkra sin trygghet, det rapporterar TMZ.

Foto: Instagram @mohamedhadid/@gigihadid

Enligt TMZ:s källor har samtliga medlemmar i familjen Hadid – syskonen Gigi, Bella, Anwar och deras föräldrar Mohamed och Yolanda – tagit emot hotfulla meddelanden under senare tid. Enligt sajten har meddelandena inte endast skickats på sociala medier, utan även till familjens personliga telefonnummer och e-postadresser.

TMZ skriver att flera av familjemedlemmarnas telefonnummer har läckts online under den senaste veckan vilket har resulterat i ett flertal dödshot. Familjen ska ha tvingats byta telefonnummer på grund av hoten, som enligt sajten är så grova att Mohamed Hadid nu överväger att ta ärendet till FBI.

Attackerades av Israels regering på Instagram

Nyheten kommer efter ett inlägg som Gigi Hadid nyligen publicerade på Instagram med anledning av den pågående Israel-Palestina-konflikten, där den senaste utvecklingen är Israels flygangrepp och blockad mot Gaza.

“Det finns inget judiskt med den israeliska regeringens behandling av palestinier”, skrev modellen i sin story enligt Variety. “Att fördöma den israeliska regeringen är inte antisemitiskt och att stötta palestinier innebär inte att man stöttar Hamas.”

Inlägget fick snart svar från oväntat håll – nämligen Israels regerings eget konto på Instagram:

“Har du sovit den senast veckan?” skrev de i en reaktion på Hadids inlägg. “Eller är det okej med dig att inte låtsas om att judiska bebisar slaktas i sina hem? Din tystnad har tydligt visat var du står. Vi ser dig.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!