Nöje

Gina Tricot inleder samarbete med Sephora – här är butikerna som får kosmetikkedjan!

Vi säger grattis till alla beautyälskare! Nu väljer Gina Tricot att bredda varumärket för att uppfylla målgruppens förväntningar och inleder ett samarbete med kosmetikkedjan Sephora. 

Foto: Gina Tricot / Instagram @ginatricot

Den stora modekedjan Gina Tricot inleder ett samarbete tillsammans med den franska kosmetikkedjan Sephora! Varumärket vill utmana det traditionella sättet att shoppa och för att ta Gina Tricot till nästa nivå kommer varumärket att öppna popup-stationer med make-up i sina butiker.

“Våra kunder älskar smink och Sephora är ett coolt brand som målgruppen ser upp till. De har rätt produktmix och är den starkaste butikskedjan för kosmetik och beauty. Detta blir en helt ny och spännande ”take” på samarbete eftersom vi kopplar ihop kedja med kedja”, säger Anna Appelqvist, Brand Director Gina Tricot, i ett pressmeddelande.

Den 1 juni till och med 2 juni flyttar Sephora tillfälligt in i Gina Tricots lokaler på Fredsgatan i Göteborg och för Stockholms del kommer kosmetikkedjan flytta in i butikerna på Götgatan och Mall of Scandinavia. I butikerna kommer du kunna få sminktips av experter och inte nog med det – du kommer även kunna bli stylad och sminkad på plats!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!