Nöje

Gisele Bündchen officiellt singel efter skilsmässa från Tom Brady

Gisele Bündchen är nu singel efter att ha ansökt om skilsmässa från maken Tom Brady. Ansökan lämnades in och godkändes under fredagen, det rapporterar TMZ.

Foto: Instagram @giselebundschen

Det var under fredagsmorgonen som TMZ rapporterade att fotomodellen Gisele Bündchen hade ansökt om skilsmässa från sin make, Tom Brady. Ansökan lämnades in till en domstol i Florida och godkändes redan samma dag, något som innebär att både Bündchen och Brady nu officiellt är singlar.

Gisele Bündchen: “Har vuxit ifrån varandra”

Enligt TMZ har de före detta äkta makarna under oktober månad kommit fram till en uppgörelse gällande gemensamma tillgångar och vårdnaden av sina barn – dokument som även de lämnades in under fredagen.

I sin story på Instagram skriver Bündchen följande om separationen:

“Beslutet att avsluta ett äktenskap är aldrig lätt, men vi har vuxit ifrån varandra och även om det naturligtvis är svårt att gå igenom något sånt här så känner jag mig välsignad för den tid vi hade tillsammans och önskar bara Tom det bästa, alltid.”

På samma plattform skriver Brady:

“Under de senaste dagarna har min fru och jag fullbordat vår skilsmässa efter 13 års äktenskap. Vi kom fram till detta beslut i godo och med tacksamhet för den tid vi tillbringade tillsammans. Vi är välsignade med vackra och underbara barn som kommer att fortsätta att vara mittpunkten i vår värld på alla sätt och vis. Vi kommer att fortsätta arbeta tillsammans som föräldrar för att alltid säkerställa att de får den kärlek och uppmärksamhet de förtjänar.

Han fortsätter: “Vi kom fram till beslutet att avsluta vårt äktenskap efter mycket övervägande. Att göra det är naturligtvis smärtsamt och svårt, liksom det är för så många människor som går igenom samma sak varje dag runt om i världen. Men vi varandra endast det bästa i de nya kapitel i våra liv som ännu inte har skrivits.”

Gisele Bündchen och Tom Brady började dejta 2006 och gifte sig 2009. De har barnen Benjamin, 12 år, och Vivian, 9 år, tillsammans.

Foto: Instagram @giselebundschen

Foto: Instagram @giselebundschen

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!