Nöje

Gisele Bündchen om skilsmässan med Tom Brady: “Som att dö”

Gisele Bündchen och Tom Bradys skilsmässa blev en av fjolårets mest omtalade händelser inom kändis- och sportvärlden. Nu öppnar Bündchen upp om separationen i en intervju i Vanity Fair.

Foto: Instagram @gisele

I oktober förra året gick supermodellen Gisele Bündchen och hennes make, NFL-stjärnan Tom Brady skilda vägar efter tretton år som gifta. I samband med separationen florerade rykten om att Bündchen hade krävt att maken skulle gå i pension, något som hon förnekar i intervjun med Vanity Fair.

Hon kallar ryktena för “väldigt sårande” och “det galnaste jag någonsin hört”:

“Jag har alltid hejat på honom, och jag skulle kunna fortsätta göra det för alltid. Om det finns någon människa som jag vill ska vara den lyckligaste i världen så är det han, tro mig. Jag vill att han ska lyckas. Jag vill att alla hans drömmar ska besannas. Det är det jag vill, verkligen, från djupet av mitt hjärta”.

Hon tillägger:

“Det som har sagts är en bit av ett mycket större pussel. Det är inte svart eller vitt.”

Gisele Bündchen: “Ibland växer man isär”

Enligt modellen var det snarare olika prioriteringar som gjorde att äktenskapet tog slut – hon och Brady “ville olika saker”:

“Ibland växer man tillsammans, ibland växer man isär. Vi träffades när jag var 26 år och han var 29, vi ville ha en familj, vi ville göra saker och ting tillsammans. Med tiden insåg vi att att vi ville olika saker, och nu har vi ett val som vi måste göra. Det innebär inte att du inte älskar den andra personen. Det betyder bara att för att du ska kunna vara äkta och verkligen leva det liv du vill leva, så måste du ha någon som kan mötas på mitten, eller hur? Det är en dans. Det är en balans.”

Foto: Instagram @gisele

Samtidigt berättar Bündchen att skilsmässan har påverkat henne djupt:

“Det är som en död och återfödelse. Det är jobbigt eftersom du föreställer dig att ditt liv ska bli på ett visst sätt, och du gjorde allt du kunde”, säger hon. “Du ger allt du ha för att uppnå din dröm. Du ger hundra procent av dig själv, och det är förödande när det inte slutar som du hade hoppats, och har jobbat för, men du kan bara göra din del.”

Gisele Bündchen och Tom Brady började dejta 2006 och gifte sig 2009. De har barnen Benjamin, 13 år, och Vivian, 10 år, tillsammans. Brady har även sonen Jack, 15 år, från en tidigare relation.

Foto: Instagram @gisele

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!