Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Glädjebesked! “The Simple Life” kommer tillbaka med Paris Hilton och Lindsay Lohan

Twitterkontot @TheSimpleLife började under gårdagen att publicera nya tweets och fick fansen att jubla. Nu ryktas det om att det kommer en uppföljare av serien, där vi får följa Lindsay Lohan och Paris Hilton.

Foto: Instagram @lindsaylohan / TT

Minns ni den omåttligt populära reality-showen “The Simple Life” med Nicole Richie och Paris Hilton? Det var igår som Twitterkontot @TheSimpleLife helt plötsligt publicerade nya tweets. Det började med en bild på två gamla mobiltelefoner, sen två emojis, en blond tjej och en rödhårig tjej. Den tredje bilden var på Lindsay Lohan och Paris Hilton med texten “håll dina vänner nära, och dina fiender ännu närmare”, precis som texten från seriens introlåt.

Något som också väcker frågetecken och rykten, är att Twitterkontot endast följer tre andra konton, Paris Hilton, Lindsay Lohan och Netflix. De fans som har lyckats plussa ihop ledtrådarna jublar.

Nu kan vi kan läsa tweets som, “Jag kan ordagrant inte hantera det här jag behöver all FAKTA”, en tjej skrev det många andra känner, “OM DET HÄR ÄR SANT SÅ TAPPAR JAG DET”.

Kontot fylls av nya tweets för varje timme och förhoppningsvis kommer vi snart få veta mer! Vill du följa vad som händer borde du även följa #SimpleLife6.

 

 

Källa: Twitter, ELLE

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!