Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nu vet vi vem som spelar Ariel i Disneys nya remake Den Lilla Sjöjungfrun

Disney har under våren gått ut med att de kommer skapa remakes på klassiska Disneyfilmer där många får uppleva sin barndom på nytt. I måndags släppte de nyheten om att Den Lilla Sjöjungfrun blir film och nu vet vi även vem som kommer att spela Ariel. 

Foto: Evan Agostini/TT och Disney

Är du precis som vi, näst intill besatt av Disneys remakes på de klassiska Disneyfilmerna som får oss att uppleva 90-talet på nytt? Tidigare har vi fått veta att de släpper Ringaren i Notre Dame, Aladdin, Snövit och Lejonkungen med magiska Beyonce i huvudrollen. Det kommer även släppas en svensk version av Lejonkungen med Molly Hammar i huvudrollen.

Nu har Disney släppt ännu en nyhet – de skapar en remake på Den Lilla Sjöjungfrun och återigen fylls sociala medier med jublande fans. I originalfilmen från 1989 får vi följa Ariel som ger upp sin röst så att den onda sjöhäxan Ursula ska ge henne ben, för att besöka slottet och den charmerande Prins Eric.

Enligt Cosmopolitan kommer inte filmen utspela sig under vatten utan få en annan vinkel, vilket gör oss extra nyfikna. Nu blev det precis klart vem som ska spela Ariel enligt Hollywood Reporter. Det är 19-åriga sångerskan Halle Bailey som kommer att spela Ariel och tidigare har vi sett henne i tv-serien “Grown-ish” och i R&B duon Chloe x Halle.

Vi vet också att Oscarsnominerade Melissa McCarthy kommer spela sjöhäxan Ursula och Ariels bästa vän Blunder kommer spelas av Jacob Tremblay, som tidigare gjort succé i filmen Room. Vi vet inte exakt när filmen kommer släppas men det ryktas om att den kommer börja spelas in i april 2020.

Källa: Disney, Cosmopolitan, Hollywood Reporter

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!