Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Glitter och girl power – nu släpper Gina Tricot en ny kollektion med Icona Pop

Gör dig redo för splitterny kollektion som andas fest! Nu lanserar Gina Tricot ett samarbete med den världskända popduon Icona Pop!  

Foto: Getty

Nu släpper modevarumärket Gina Tricot en helt ny kollektion tillsammans med popduon Icona Pop där ledorden är disco, glitter och girl power! Kollektionen har bland annat inspirerats av Icona Pops artistliv och innehåller ett trettiotal statement-plagg där du bland annat hittar partykläder och mer klassiska plagg med en ny tvist. Icona Pop säger att samarbetet har varit en ren dröm och att de från början till slut har fått vara med att skapa de plagg som de själva har saknat i sina garderober. Kollektionen andas fest – något Carolina och Aino tycker behövs i höstmörkret!

– Hela den kreativa processen med att ta fram powerkollektionen har varit en jätterolig och inspirerande resa. Samtidigt har vi lärt oss massor om allt från material till passform som vi inte hade en aning om. Vi testade oss fram och är så glada över resultatet. Vi känner oss superstolta och älskar alla plaggen! Ska bli så kul att se hur alla väljer att styla dem, berättar duon i ett pressmeddelande.

Den partystarka powerkollektionen hittar du i butik den 25 oktober och kommer även säljas online.

Foto: Sharif Hamza

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!