Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Glöggbellini är årets juligaste drink (du måste testa)!

Glögg + bubbel och färskpressad apelsin = årets juligaste drink! I alla fall om du frågar Metro Modes foodie Cassandra Brunstedt som bjuder på det busenkla drinkreceptet på sin blogg

Allt du behöver för att sno ihop en bubblig glöggbellini är tre ingredienser.

 

Du behöver: 

4 cl glögg
Bubbel (prosecco, cava eller champagne)
Saften av apelsin (ca 1/2 apelsin per glas)

 

Gör så här: 

1. Fyll champagneglas eller champagneskålar med fyra centiliter glögg.

2. Fyll sedan upp glasen med valfritt bubbel.

3. Pressa över färsk apelsinsaft och servera direkt.

Tips: Toppa med en kvist rosmarin och ploppa ner något bär som tex björnbär för extra julig känsla.

 

Recept & foto: Cassandra Brunstedt

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!