Nöje

Glöggfesterna är räddade! Nu lanserar Blossa sitt nya “glubbel”

Är du en av de som älskar glöggsmaken men tycker att det räcker med ett par klunkar innan sötman tar över? Då är dina glöggfester i vinter räddade! Nu lanserar nämligen Blossa en nyhet som tilltalar även dem som inte har ett omättligt sötsug. 

Under de senaste åren har vi varje december sett en ny trend som bara har växt och växt – närmare bestämt det så kallade “glubblet”. Vad är då det? Jo, glubbel är givetvis precis som det låter: en blandning mellan glögg och bubbel.

Tidigare har vi behövt blanda till glubbel själva, men till årets julfester lanserar nu Blossa sin dryck Sparkling & Spices som alltså är ett mousserande vin med glöggkryddor. Precis som annat mousserande vin serveras den väl kyld, och enligt Blossa själva passar den både till minglet och till förrätten, tack vare sina toner av kanel, kardemumma, kryddnejlika och citrus.

Redan nu finns den i Systembolagets beställningssortiment för 99 kronor – med andra ord perfekt som present till värdinnan eller värden när du blir bjuden på glöggmingel!

 

Källa: Baaam

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!