Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Glöm vanlig tacos! I sommar frossar vi i skärgårdsnachos med skagen och löjrom

Spröda tacochips med smält ost och salsasås i all ära, men i sommar frossar vi mycket hellre i skärgårdsvarianten – toppad med krämig skagenröra, vispad creme fraiche, finhackad rödlök och mumsig löjrom. Här bjuder vi på receptet på sommarens godaste förrätt som även passar perfekt att servera som tilltugg till något gott i glaset. 

Du behöver: 

1 påse saltade nachochips

Skagenröra (hemgjord eller köpt)

1 finhackad rödlök

2,5 dl creme fraiche

Löjrom

 

Gör så här: 

1. Okej, det blir inte enklare än så här: Häll upp chipsen i en skål. Servera med skagenröra, creme fraiche, löjrom och hackad rödlök i skålar bredvid.

2. Njuuuuut!

Vill du avnjuta din skärgårdsnachos med en läskande och god sommardrink? Kolla in hur du gör Aperol Spritz här >> 

Recept & foto: Cassandra Lundgren

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!