Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Glöm vinglöggen – Gin & Tonic-glöggen är här för att stanna!

Förra året lanserade Stockholms Bränneri och Swedish Tonic en Gin & Tonic-glögg och nu är den tillbaka! Vill du få tag på en? Då måste du vara snabb!

gin-tonic-glogg-stockholm-branneriFoto: Stockholms bränneri/Unsplash

När glöggen lanserades förra året såldes den slut på åtta minuter, så om du vill serva Gin & Tonic-glöggen på årets julfest måste du hänga på låset. Den 15 november är alltså dags för årets glögg att släppas.

Förra årets intresse för vår glögg var helt otroligt, våra 2500 flaskor sålde slut på 8 minuter. I år tar vi högre höjd så fler ska kunna få tag på produkten och kommer producera runt 6000 flaskor, säger Anna Wikner på Stockholms Bränneri.

Foto: Stockholms bränneri

Gin & Tonic-glöggen är helt ekologisk och gjord på gin från Stockholms Bränneri och tonic från Swedish Tonic. Så nu slipper du välja mellan Gin & Tonic och glögg, för nu kan du få båda. För att njuta av glöggen på bästa sätt rekommenderas du att värma glöggen och servera den med rosmarinkvistar och lingon.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!