Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Glutenfria tunnpannkakor med blåbär, honung, pumpakärnor och sojakvarg

Här kommer ett jättesmarrigt recept på glutenfria tunnpannkakor med blåbär, honung, pumpakärnor och sojakvarg! Så gott!

Foto: Hanna Göransson/Metro Mode

Pannkakor

Ingredienser, 4-6 pannkakor

1 dl bovetemjöl
1/2 msk fiberhusk
3/4 krm örtsalt
1/2 krm äkta vaniljpulver
2 ägg, gärna rumstempererade (de binder bättre då)
2 1/2 dl valfri mjölk, ex havremjölk

Kokosolja till stekning

Topping:

Blåbär
Sojakvarg alt. kokosgrädde, valfri yoghurt eller liknande
Honung
Pumpakärnor

Gör så här:

Blanda alla torra ingredienser i en skål.
Vispa därefter ner äggen och mjölken till en jämn smet. Låt stå och dra i cirka 15 minuter.
Hetta upp en stekpanna till max och lägg i en klick kokosolja. Sänk sedan till medelvärme. Häll i smet i pannan och stek pannkakorna gyllenbruna på vardera sida.
Servera med valfri topping! Smaklig måltid!

Fri från:

Glutenfri, raffinerat sockerfri, mejerifri, utan nötter.

Glutenfria tunnpannkakor med blåbär, honung, pumpakärnor och sojakvarg

Glutenfria tunnpannkakor med blåbär, honung, pumpakärnor och sojakvarg

Foto: Hanna Göransson/Metro Mode

Nästa bild
Glutenfria tunnpannkakor med blåbär, honung, pumpakärnor och sojakvarg

Glutenfria tunnpannkakor med blåbär, honung, pumpakärnor och sojakvarg

Foto: Hanna Göransson/Metro Mode

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!