Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Ida Wargs glutenfria knäckebröd

Här kommer ett galet gott recept på glutenfritt knäckebröd! Jättelätt att slänga ihop. Knäckebrödet är helt magiskt med massa smör och en eller varför inte flera skivor ost på!

Foto: Ida Warg/Metro Mode

Ingredienser:

1,5-2 dl vatten

2 dl majsmjöl

1 dl solrosfrön

1 dl sesamfrön

0,5 dl Linfrön

0,5 dl olja

0,5 tsk salt

Havssalt som topping

Gör så här:

Koka upp vattnet. Blanda alla andra ingredienser i en bunke och häll vattnet över och blanda. Baka ut på bakplåtspapper med ett under och ett över (Se bilder nedan). Dela degen på hälften och baka ut på 2. Toppa med havssalt och in i ugnen på 150 grader (130 grader om du har varmluft) i 60min.

Knäckebröd

Knäckebröd

Nästa bild
Knäckebröd

Knäckebröd

Nästa bild
Knäckebröd

Knäckebröd

Nästa bild
Knäckebröd

Knäckebröd

Nästa bild
Knäckebröd

Knäckebröd

Nästa bild
Knäckebröd

Knäckebröd

Nästa bild
Knäckebröd

Knäckebröd

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!