Nöje

Golden Globe 2023 – Jennifer Coolidge tackar White Lotus regissör i viral video

När Jennifer Coolidge belönades med en Golden Globe för sin insats i succéserien White Lotus gav stjärnan ett tacktal som fick seriens regissör, Mike White, att brista ut i gråt. Nu har det rörande ögonblicket blivit viralt.

Foto: Instagram @jennifercoolidge

White Lotus var en av årets Golden Globe-galas stora vinnare då den hyllade HBO-serien, vars andra säsong hade premiär i oktober 2022, kammade hem totalt fyra statyetter. En av dem gick till Jennifer Coolidge som utsågs till vinnare i kategorin “Best Performance by an Actress in a Supporting Role in a Limited Series, Anthology Series or Motion Picture Made for Television”.

“Förändrade mitt liv på en miljon olika sätt”

Med sin medverkan i White Lotus bryter Coolidge – som kanske främst förknippas med sin roll i American Pie från 1999 – ny mark i sin karriär. I sitt tacktal berättade skådespelerskan att hon som ung hade haft stora ambitioner som “krossades av livet”. Men White Lotus regissör Mike White gav henne hopp.

“Du har gett mig en nystart. Även om detta är slutet på det, för du dödade [min karaktär], så förändrade ditt mitt liv på en miljon olika sätt /…/ mina grannar pratar med mig, och såna saker. Jag blev aldrig inbjuden till en enda fest i mitt grannskap, och nu bjuder alla in mig!”

När Coolidge berättade för publiken vilken typ av person White är kunde regissören inte längre hålla tillbaka tårarna:

“Han oroar sig för världen, han oroar sig för människor, har oroar sig för sina vänner som inte mår bra, han oroar sig alltid för människor, du oroar dig för djur, och han är verkligen en av de bästa människorna. Du gör att folk vill leva längre, och jag ville inte det. Jag älskar dig till döds.”

Foto: Instagram @jennifercoolidge

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!