Nöje

Golden Globes 2024 – vi listar kvällens bäst klädda

Årets Golden Globes-gala bjöd som vanligt på en hel del fantastiska kreationer. Vi listar kvällens bäst klädda kändisar!

Foto: Instagram @chrisappleton1

Under årets Golden Globes – den 81:a i ordningen – dök våra favoritkändisar upp i allt från Dior till Gucci. Vi tar en närmare till på stjärnorna som glänste lite extra på 2024 års gala!

Margot Robbie

Vid det här laget är vi vana vid att se Margot Robbie i Barbie-inspirerade looks. Denna gång valde hon en paljettprydd rosa långklänning från Armani Privé med matchande boa.

Emma Stone

Emma Stone, som plockade hem ett av kvällens pris, valde en broderad klänning från Louis Vuitton som passande nog matchade hennes nyvunna statyett.

Taylor Swift

Taylor Swift – som var nominerad för sin film Taylor Swift: The Eras Tour – var hur snygg som helst i denna gröna, glänsande kreation från Gucci.

Rosamund Pike

Saltburn-skådisen Rosamund Pike valde denna svarta klänning från Dior med matchande huvudbonad. Enligt Pike ska den sistnämnda ha varit ett sätt för henne att skydda ansiktet efter att ha varit med om en skidolycka under julen – men den är inte mindre chic för det!

Elizabeth Debicki 

Elizabeth Debicki utstrålade en elegans värdig en kunglighet (säkerligen en av anledningarna till att hon blev utvald att spela prinsessan Diana i The Crown, en roll som gjorde henne till en av kvällens vinnare) i denna silverskimrande klänning från Dior.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez var söt som socker i en ljuvt rosa klänning med blomsterdetaljer från Nicole + Felicia. 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!