Nöje

Googles vackra hyllning till Betty White

Den 17 januari skulle Betty White ha fyllt 100 år, något som Google uppmärksammade med en fin hyllning. “Åh mitt hjärta”, skriver ett fan om hyllningen.

Den älskade amerikanska skådespelerskan Betty White gick bort på nyårsafton, endast några veckor innan sin stundande 100-årsdag. För att hedra Hollywood-ikonens födelsedag skapade Google en överraskning för hennes fans igår – dagen då White skulle ha fyllt hundra år.

“Underbar hyllning”

De som googlade på stjärnans namn igår möttes av en animation bestående av rosenblad som föll ned längs skärmen, tillsammans med texten “Tack för att du var en vän 1922-2021”. Den fina gesten togs emot väl av Whites fans, varav flera uttryckte sin förtjusning på bland annat Twitter:

“Hur underbart är inte detta? Googla ‘Betty White’ och rosenblad faller från skärmens överkant och ‘Tack för att du var en vän’ dyker upp. #BettyWhite #BettyWhiteDay #BettyWhiteBirthday,”, twittrade en person.”

“Åh mitt hjärta! Googla Betty White för att se den här underbara hyllningen #BettyWhite #ThankYouForBeingAFriend”, skrev ett annat fan.

Källa: Metro

Foto: Google

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!