Nöje

Gör er beredda – nu kommer en uppföljning på “Djävulen bär Prada”

Lämnade boken “Djävulen bär Prada” dig med obesvarade frågor och funderingar? Nu slipper du undra – i uppföljaren “When Life Gives You Lululemons” får läsaren följa Miranda Priestlys assistent Emily i hennes liv.

djavulen-bar-prada-uppfoljande-bokFoto: REX

Emily är Miranda Priestlys assistent och kollega till huvudpersonen Andy – en journalist som får jobb på det välkända modemagaginset Runway. Tillsammans jobbar de för “djävulen”, en chef som kräver allt och lite till och aldrig tycks uppskatta tjejernas arbete och uppoffringar. I slutet av boken och filmen får man reda på att Andy får sitt drömjobb och att den hemska chefredaktören Mirandra tycks bli lite snällare. Däremot kan man undra – vad hände med Emily?

Elva år senare får du svaren i den uppföljande boken “When Life Gives You Lululemons”, där Emilys liv är i huvudfokus. Entertainment Weekly delar med sig av en exklusiv förhandstitt på första kapitlet och den börjar med att Emily “sippar på en margarita” på en nyårsfest hemma hos Gigi Hadid. Men hon måste snart ta sig tillbaka till New York för att ha hand om en kris med en av hennes klienter (som är “den nya Bieber”).

Novellen som är skriven av Lauren Weisberger släpps inte förrän den femte juni 2018 i USA. Vi längtar redan tills vi kan lägga vantarna på den!

Källa: W Magazine

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!