Nöje

Gordon’s lanserar alkoholfri gin

Nu lanserar Gordon’s, ett av världens mest populära ginvarumärken, ett alkoholfritt alternativ. Gordon’s Alcohol Free tillverkas med endast de finaste destillerade växterna och är det perfekta alternativet för dem som inte vill kompromissa med smak och upplevelse.

Gordon’s Alcohol Free är ett alternativ för dem som är trötta på att kompromissa med smak och upplevelse när de väljer att dricka alkoholfritt. “På Gordon’s är vi fast beslutna att erbjuda valmöjligheter för olika tillfällen och vi tror inte att folk ska behöva gå miste om smaken eller upplevelsen när de väljer en alkoholfri dryck”, säger Charlotte Gibbon, Marketing Head of Gordon’s.

Gordon’s har kombinerat år av expertis och historisk kunskap om gindestillering för att skapa en trovärdig alkoholfri upplevelse. Det alkoholfria alternativet är skapat genom destillering av samma växter som används i Gordon’s London Dry Gin. Växterna sänks individuellt ner i vatten, värms upp och destilleras sedan innan de blandas på ett sakkunnigt sätt.

Gordon’s Alcohol Free avnjuts bäst som en klassisk Gin & Tonic, recept hittar du nedan!

Alkoholfri Gin & Tonic

Alkoholfri Gin & Tonic

Du behöver: 

5 cl Gordon’s Alcohol Free

Is

Tonic

Gör så här: 

Häll 5 cl Gordon’s Alcohol Free över is, fyll sedan på med 150 ml tonic och toppa med en limeklyfta.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!