Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Släpp allt – favoritserien Gossip Girl blir nu långfilm!

Det är fem år sedan vi sa hejdå till gänget på Upper East side och som vi har saknat dem. Nu verkar saknaden äntligen vara över – för nu ska Gossip Girl bli långfilm.

gossip-girl-langfilm-

Enligt uppgifter till Radar Online håller Warner Bros på att planera en långfilm av succéserien. Så det verkar inte dröja länge innan vi får återse Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Chuck Bass, Nate Archibald och Dan Humphrey (och som vi längtat).

Flera av skådespelarna har redan tackat och det verkar bli så bra.

Leighton Meester har tackat ja. Sebastian Stan har sagt att han, Chace Crawford och Jessica Szohr alla är taggade på att göra filmen, säger uppgiftslämnaren till Radar Online.

Tidningen skriver också att initiativtagaren till filmen är ingen mindre än Serena van der Woodsen (eller ja,ja Blake Lively).

– För ett par år sedan skulle hon aldrig ha velat göra det, men nu har hon fått en karriär utanför serien och är mer öppen för att göra comeback i den. Alla skådisar är ganska nostalgiska och en stor summa pengar för mödan skulle inte skada dem, säger källan till Radar Online.

Ed Westick, allas vår Chuck Bass, har länge varit skeptiskt till att göra en långfilm. På senare tid verkar det dock som att han har ändrat sig – om han får tillräckligt med pengar.

– I så fall gör jag det, säger han till Teen Vogue.

Vi kan knappt bärga oss på tanken att vi snart kommer få höra xoxo, Gossip Girl igen! Vi är också så nyfikna över vad som har hänt sedan sist, vad har hänt med Chuck och Blair och Dan och Serena? Kan det inte vara premiär snart?

Foto: Warner Bros
Källa: Hänt

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!