Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Allas favoritpar Chuck Bass och Blair Waldorf (eller Chair om du hellre vill det)

Nöje

Gossip Girl-skaparen: ”Blair och Chuck skulle aldrig blivit ett par”

Allas favoritpar Chuck Bass och Blair Waldorf (eller Chair om du hellre vill det) skulle faktiskt aldrig ha blivit ett par. Det berättar Gossip Girls medskapare Josh Schwartz i en intervju med Vulture. Vi vet det är chockerande nyheter och men det är faktiskt sant. 

blair-chuck-gossip-girl

Det var först när Josh Swartz och medskaparen Stephanie Savage såg vilken kemi som fanns mellan Ed Westwick (Chuck) och Leighton Meester (Blair) som de bestämde sig för att de skulle bli ett par.

– Ingenting av det här var väntat. Chuck kom in i serien som skurken. Det bästa med att göra en tv-serie är att den är alltid under utveckling, saker och ting kan enkelt ändras på ett ögonblick. Det kommer en skådespelare som Ed Westwick och ser den kemin han hade med Leigton Meester och hur det sprakar om deras scener. Då får man ändra lite, säger Josh Swartz.

Han berättar även att efter att Blair och Chuck kyssts i limousinen bestämde de att Blair och Chuck skulle bli ett par och att de skulle få varandra i slutet. Allt tack vare Ed och Leigthons kemi. Efter att de bestämt att Blair och Chuck skulle få sitt lyckliga slut, gjorde de allt för att utmana deras relation.

chuck-blair

– När det var dags för en ny säsong funderade vi jämt på vad vi kunde hitta med med de stora och starka relationerna – Serena och Dan, Chuck och Blair. Vi kunde utmana dem, göra slut på relationen och para ihop dem med andra (Dan och Blair). Planen för Chuck och Blair var alltid att de skulle ha en långsiktig relation, så fort vi såg kemin visste vi det.

 

Foto: Warner Bros/Giphy.com

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind