Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Gossip Girls identitet skulle egentligen vara en helt annan

Gossip Girls riktiga identitet visade sig vara en person som vi aldrig hade kunnat gissa på. Men det var ursprungligen tänkt att vara någon helt annan.

(Okej, big spoiler om du inte redan betat av alla GG-säsonger.) Dan Humphrey, spelad av Penn Badgley, avslöjades som den anonyma bloggaren som spred skvaller om ungdomarna på Upper East Side. När Gossip Girl nu fyller 10 år har den exekutiva producenten Joshua Sadran sagt att de från början hade två andra personer i åtanke, innan valet landade på Dan.

Den första personen som var tänkt att ligga bakom Gossip Girl var ingen mindre än Serenas bror, Eric van der Woodsen. “Jag tänkte alltid att det var Eric till slutet av säsong två, och jag styrde det till och med lite åt det hållet”, sa Sadran till Vulture. “Men när New York Post avslöjade att det var Eric – och jag vet fortfarande inte hur det hände, jag tror att de bara gissade – insåg vi att vi inte kunde fortsätta på den vägen, så vi övergav honom.”

Producenterna hade också Nate Archibald som alternativ. Safran sa att det mest var på grund av att Nate aldrig skickade några tips till bloggen. “Men i slutändan var det tvunget att det skulle vara Dan”, fortsätter artikeln, “eftersom Dan är en författare, en observatör, och kunde skriva i olika stilar.”

Källa Marie Claire

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!