Nöje

Gröna Lund i unikt samarbete med Spotify – fansen får önska artister!

Nu planerar konserterna äntligen att komma tillbaka till sommaren 2022. Efter en ovanligt tyst tid på scenen satsar nu Gröna Lund på att låta musikfansen kommer med önskemål på vilka artister de vill se!

Foto: Johan Gramén

Efter Miriam Bryants spelning på Gröna Lund den 27 september 2019 har det varit tyst på scenen. Tivolits historiska konsertscener har stått tomma under pandemin och musikfansen har längtat efter nya tider. 

Sommarens konsertrevansch

Till sommaren 2022 är livemusiken äntligen tillbaka! Just nu pågår ett febrilt arbete att fylla sommarens lineup inför konsertrevanschen och Gröna Lund har därför inlett ett unikt samarbete med Spotify. På den helt nya kampanjsajten Gronalund.withspotify.com ansluter man sitt spotifykonto där ens egna toppartister kommer upp. Spotify utgår från dina mest spelade artister och genres och gör en kombinerad analys av detta för att ta fram ett resultat. Via kampanjsajten skickar man sedan in tipsen till Gröna Lund. 

“Förhoppningsvis helt nya stjärnskott”

Redan köpta Gröna Kort för 2020 kommer vara giltiga för konserterna 2022. Mer information om hur man bokar biljetter eller vilka artister som kommer spela på Gröna Lund 2022 avslöjas allteftersom under senhösten och våren. “Vi är glada över att vara med och möjliggöra den här unika möjligheten för fans att vara med och bidra till konsertsommaren på Gröna Lund! Förhoppningsvis får vi se helt nya stjärnskott på scenen tack vare samarbetet, så in och tipsa om dina topp-artister redan nu”, säger Peter Myhrman på Spotify.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!