Nöje

Gunilla Persson vill stämma Kanye West: “Helt klart att det är mitt halleluja”

En teori om att Kanye West har använt sig av Gunilla Perssons röst i en av sina låtar har fått stor uppmärksamhet på sociala medier. Nu berättar Persson för Aftonbladet att hon vill stämma artisten.

Foto: Instagram @kimkardashian/@thegunilla

Under senare tid har en teori som handlar om artisten Kanye “Ye” West och Hollywood-frun Gunilla Persson tagit fart på sociala medier, detta tack vare Wests låt Come to life från albumet Donda som kom ut 2021. Cirka 1 minut och 20 sekunder in i låten hörs en kvinnoröst säga “Halleluja” – en röst som många är övertygade tillhör Persson.

En av de som tror att teorin stämmer är Sofia Wistam, som först fick höra klippet i NRJ morgon:

“Nämen han har säkert samplat det från något Hollywoodfruar-avsnitt”, säger Wistam. “Jag är helt säker!”

@nrjsweden FELHÖRNING 😂 Är det Gunilla Persson som sjunger ”halleluja” i Kanye Wests låt?🤔😆 #foryou #fyp #fypシ #foryoupage #fördig ♬ originalljud – NRJSweden

“Helt klart mitt halleluja”

Även Gunilla Persson själv tror att det är hennes röst som hörs i Wests låt. Till Aftonbladet säger hon att klippet kommer från ett kyrkobesök då hon under en lovsång utbrast “Halleluja” – och att hon planerar att stämma artisten.

“Han måste betala mig, mycket pengar”, säger hon och uppger att hon vill ha 50 000 dollar eller mer.

Sedan teorin om att det är Persson som hörs i Kanyes låt har flera personer hävdat att klippet i själva verket kommer från en Youtube-video inspelad i en kyrka i Texas 2011. Detta är dock inget som Persson verkar hålla med om:

“Det är helt klart att det är mitt halleluja. 😀 Jag ska leta upp klippet bara jag kan komma in på svenska Hollywoodfruar härifrån USA. Det är lite knepigt med det nämligen”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!