Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Gunilla von Platen blir Sveriges Donald Trump – leder svenska versionen av The apprentice

Det blir en svensk version av amerikanska programmet The apprentice på TV4 och det det är superentreprenören Gunilla von Platen är ny programledare när TV4 gör en egen version av ”The apprentice”.

Foto: Skärmdump

Mellan 2004 och 2015 ledde Donald Trump succéprogrammet The apprentice i USA, och nu ska entreprenören Gunilla von Platen leda den svenska versionen.

– Jag bara: ”hjälp, inte Donald Trump”, men sen när jag fick smälta det och fundera så kände jag att jag älskar entreprenörskapet. Jag är med i flera olika engagemang där jag håller föredrag och pratar om entreprenörskap, inspirerar dagens ungdomar att vilja bli entreprenörer. Det här programmet sätter ljus på entreprenörskapet som är våran framtid som jag ser det, så det känns oerhört kul att få vara med på det, säger Gunilla i TV4 Growth.

De allra flesta känner nog igen Gunilla som en av investerarna i tv-programmet Draknästet. Hon började sin entreprenörsbana som en stjärnsäljare och har sedan dess startat flera egna bolag. 2020 gav hon ut sina memoarer, Draken i rummet, i samarbete med Malin Roos, tidigare journalist på Expressen.

”The apprentice” ska spelas in redan nu i september och planeras att sändas under den tidiga våren 2022.

Draken i rummet - Gunilla von Platen, Malin Roos KÖP

Draken i rummet - Gunilla von Platen, Malin Roos

Pris: 69 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!